Workshop op maat

Creativiteit werkt verbindend.

Je wordt voortdurend uitgenodigd om keuzes te maken: welk thema of onderwerp, welke kleuren, welke vormen, welke titel, wat eerst en hoe nu verder? Door zo bezig te zijn, verbind je je met jezelf op bewust en onbewust niveau. Zo verbonden met jezelf kom je tot rust, maar kun je ook gemakkelijk ontvlammen in passie.

Door met een groepje te werken aan een creatief project, ontstaat niet alleen de verbinding met jezelf, maar ook met de ander. Zo naast elkaar en met elkaar werkend, verbinden jullie je door samen keuzes te maken, compromissen te sluiten en gezamenlijke doelen te stellen. Of door elkaar te helpen, krachten te bundelen en van elkaar te leren.

Creativiteit is dus bij uitstek leuk om samen te doen! Die kans krijg je tijdens de workshops in het atelier van Kunstzinnige Counseling. Een workshop duurt een dag (van 10 uur tot 16 uur, met een uur lunchpauze). Aan het einde van de dag gaat ieder met een eigen werkstuk naar huis of gaat een gezamenlijk kunstwerk mee met de jarige of de bruid. Als je met collega’s komt, zal jullie creatie prachtig tot zijn recht komen op jullie werkplek.

Op aanvraag kan ik een workshop op maat maken, passend bij de groep en het thema waarmee jullie aan de slag willen. Neem gerust contact op voor meer informatie en overleg over de mogelijkheden.

 

Lees hier de ervaring van twee zussen:

“Marion, je straalt rust en nuchterheid uit. Het was heerlijk binnenkomen in een mooie ruimte waar de sfeer veilig en prettig voelde. Onder je nuchterheid zit een passie die je op ons over kon brengen. Door de inleidende tekening werden we op het goede spoor gezet om te starten met de door ons uitgekozen activiteit. Een werkstuk maken met natuurlijk materiaal waarbij we onze thema’s die bij ons speelden in mee konden nemen. Hierover had je al uitgebreid met ons gecommuniceerd en mede daardoor en door je goede vragen en je luisterend oor, had je meteen de goede snaar te pakken. We kwamen helemaal in het hier en nu tijdens het werken. Je bleef op de achtergrond, maar door de juiste vragen te stellen hielp je ons op weg in ons proces. De uitkomst was bijzonder. We hebben veel mogen voelen en we hebben nieuwe inzichten op gedaan waar we mee verder kunnen. Het werkstuk van mijn zus is nog niet af, maar ze heeft er thuis al wel lekker aan verder gewerkt.  Mijn werkstuk heeft een mooi plekje gekregen in huis en elke keer bij het kijken erna, sta je stil bij wat het heeft gebracht en nog steeds brengt.  

Marion, ik hoop dat je nog veel mensen op deze mooie en bijzondere manier  momenten kan bezorgen die je met je meedraagt. Nogmaals bedankt.”