Woensdagochtend Club?

  • Creatief bezig zijn is heerlijk.
  • Met vrouwen samenzijn is heerlijk.
  • Meebewegen met de maan is heerlijk.
  • Verdiepen in thema’s die ‘er toe doen’ is heerlijk.
  • Dit alles combineren is de Woensdagochtend Club!

Al sinds 2015 komt er maandelijks een groepje vrouwen bijeen in het atelier. We plannen deze woensdagochtenden rondom de nieuwe maan want dat is de beste tijd om even stil te staan met elkaar en de energie voor de komende maand te bepalen. Tijdens deze ochtenden gaan we creatief aan de slag rondom een verdiepend thema.

133

De afgelopen 3 jaar zijn we bezig geweest met mandala’s en de 12 fases die Jung onderscheidde in onze persoonlijke ontwikkeling. Iedere maand onderzochten we een fase, door erover te praten en door creatief bezig te zijn. Vanaf 2018 gaan we aan de slag met de chakra’s, een nieuw thema dus! Leuk. 🙂

De creatieve opdracht die ik kies is er altijd op gericht om ons te verdiepen in het thema dat die ochtend aan bod komt. Het zijn heel wisselende opdrachten, met verschillende materialen en technieken, passend bij het thema. Je hoeft absoluut geen creatief talent of ervaring te hebben om mee te doen want het creatieve proces is veel belangrijker dan het creatief resultaat.

De ochtenden starten om 10 uur en eindigen ergens tussen 12 en 13 uur. Deelname kost €15 per keer. Je committeert je in principe voor langere tijd aan onze Club, omdat de onderlinge band ook onderdeel is van de heerlijkheid!