Opleidingen

Ik hou heel erg veel van mijn werk en ik geloof dat mijn manier van werken zo mooi, helpend en effectief is, dat het de moeite waard is om dit door te geven. Ik heb dus al mijn kennis en ervaring als orthopedagoog, gezinshulpverlener, jeugdhulpverlener en kunstzinnig counselor gebundeld en een aantal trainingen en opleidingsmodules ontwikkelt. Ik ben als docent geregistreerd bij het CRKBO (het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

CRKBO_Docent

Ik heb een 5-daagse training ontwikkeld voor hulpverleners en zorgprofessionals die creatief met (jong) volwassenen willen werken. Deze vindt plaats in mijn eigen atelierpraktijk en je kunt hier meer informatie vinden over de inhoud van deze training. Deze zomer is er ook een Summer Intensive waarbij je binnen 10 dagen de 5 lesdagen in het atelier volgt. Lekker snel lekker veel leren om na de zomer fris en verrijkt weer aan het werk te gaan. Kijk hier voor de data.

Voor iedereen die nog geen of weinig ervaring heeft met coachen, maar wel op zoek is naar een gedegen introductie in het creatief coachen, is er de basisopleiding van 6 dagen. Hier leer je de basis van coachen in algemene zin én de basis van coachen met creativiteit in één traject. Check hier het programma en de data.

Voor wie zin heeft om zich te verdiepen in zichzelf, in coachen en in werken met zingeving en creativiteit, is er het jaarprogramma Creatief Coachen. Je kunt hier alles lezen over de inhoud en data. Een mooi, rijk programma waarin ik alles waar ik van hou heb samengevoegd.

Tenslotte ben ik verbonden aan de Jip & Jan Academie en verzorg daar een aantal modules van de kindercoachopleiding: de basismodule, de creatieve modules, een gezinsmodule. Daarnaast begeleid ik de kindercoaches in opleiding tijdens de eindfase van hun opleidingstraject waarin ze een proeftraject en intervisie moeten volbrengen. Kijken even hier als je meer wilt weten over de kindercoach opleiding van Jip & Jan.