Opleidingen

Ik hou heel erg veel van mijn werk en ik geloof dat mijn manier van werken zo mooi, helpend en effectief is, dat het de moeite waard is om dit door te geven. Ik heb dus al mijn kennis en ervaring als orthopedagoog, gezinshulpverlener, jeugdhulpverlener en kunstzinnig counselor gebundeld en een aantal trainingen en opleidingsmodules ontwikkeld. Ik ben als docent geregistreerd bij het CRKBO (het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

Ik heb een 5-daagse training ontwikkeld voor hulpverleners en zorgprofessionals die creatief met (jong) volwassenen willen werken. Deze vindt plaats in mijn eigen atelierpraktijk en je kunt hier meer informatie vinden over de inhoud van deze training. Iedere zomer is er ook een Summer Intensive waarbij je binnen 10 dagen de 5 lesdagen in het atelier volgt. Lekker snel lekker veel leren om na de zomer fris en verrijkt weer aan het werk te gaan. Kijk hier voor de data.

 

Heb je nog geen of weinig ervaring, maar wel veel zin om je uitgebreid te verdiepen in jezelf, in coachen en in werken met zingeving en creativiteit? dan is er het Jaarprogramma Creatief Coachen. Je kunt hier alles lezen over de inhoud en data. Een mooi, rijk programma waarin ik alles waar ik van hou heb samengevoegd.

Tenslotte ben ik verbonden aan de Kinderyoga Academie van Helen Purperhart. Daar verzorg ik een creatieve bijscholing van 4 dagen voor kindercoaches die geinteresserd zijn om te leren werken met de kracht van creativiteit. Check even hier op de website van de  Kinderyoga Academie, als je meer wil weten!

Vragen? Stel ze hier

Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
Creatieve Broedplaats de Voetnoot
Ruimte 3.02
Stadhuisplein 2
1315 HT Almere

06-43043187
marion@kunstzinnige-counseling-almere.nl

KvK: 32165839
BTW-nummer: NL002173532B81