Online creatieve coaching

Wil je graag ervaren hoe creativiteit voor jou kan werken, maar is de Atelier-Praktijk te ver weg voor je? Of lijkt het je gewoon veel lekkerder om vanuit huis aan de slag te gaan, op een moment dat het jou goed uitkomt, in je eigen tempo? Dan is een online coaching traject misschien een goede optie voor je!

“Ik sta stil en dat is een hele

Het eerste contact leggen we via de mail. Je mag mij een mail sturen waarin je je vraag, zorg of probleem aan mij voorlegt. Ik kan dan kijken of jouw vraag geschikt is om online mee aan de slag te gaan. Ik laat je dat binnen 2 werkdagen weten. Als we het samen eens zijn dat een online traject een goede optie is, stellen we de hulpvraag vast waarmee je aan de slag gaat. Twijfel je nog of het online creatief coachen goed bij je past? Vraag dan de gratis kennismakingssessie aan. Hieronder lees je hoe.

Een online mailsessie bestaat standaard uit 3 stappen die we per mail doen. De eerste stap is dat je van mij een mail ontvangt met een creatieve opdracht. Je gaat hiermee aan de slag en stuurt mij een foto van het resultaat. De tweede stap is een mail met mijn vragen over jouw werkstuk. Neem de tijd om deze vragen te beantwoorden: er bestaan geen goede of foute antwoorden, de vragen zijn bedoeld om je een stapje verder te helpen in jouw proces. Je mailt mij je antwoorden. Stap drie bestaat uit mijn feedback op wat je me hebt geschreven: misschien heb ik nog wat extra vragen, een aanmoediging of interessante informatie die goed past bij je proces.  Alle opdrachten kies ik speciaal voor jou, passend bij jouw hulpvraag en jouw proces. Je krijgt dus een traject op maat.

Per sessie overwegen we samen  of het wenselijk is om nog extra contact te hebben via Skype. Skype biedt de mogelijkheid om te chatten of te bellen. De meerwaarde hiervan is dat ik directer kan inspringen op wat er speelt bij jou, waardoor we gemakkelijker op een dieper niveau kunnen werken. Skype-contact geldt als een extra sessie.

Ik ga uit van een wekelijkse of 2-wekelijkse sessie, maar uiteraard kunnen we het tempo aanpassen aan jouw behoefte. Een mail-sessie bestaat dus uit 3 stappen. Een Skype-sessie kan hier naar behoefte aan worden toegevoegd. Het aantal sessies van een traject komt gemiddeld tussen de 4 en 10 keer uit. De betalingen gaan per sessie en dienen vooraf gedaan te worden. De tarieven zijn als volgt:

Mail-sessie bestaande uit 3 stappen: €40

Skype-sessie per half uur: €25

Wil je vrijblijvend en kosteloos kennismaken met mijn werkwijze? Vraag dan de kennismaking mailsessie aan. Stuur me even een mail met je vraag of vul  hier een contactformulier in.  Je krijgt dan een eerste creatieve opdracht gemaild en verdere uitleg over de werkwijze.