Chakra’s

Het thema van het Nieuwe Maan Atelier in 2018 waren de 13 chakra’s. Ik was redelijk goed bekend met de 7 chakra’s, zoals die bijvoorbeeld bekend zijn binnen de yoga. Maar ik las steeds vaker over de 13 chakra’s: een nieuwe kijk op energie en een nieuw bewustzijn maken dat er 6 nieuwe chakra’s extra te onderscheiden en ontdekken zijn. Dat leek me een interessant uitgangspunt voor een nieuwe creatieve ontdekkingstocht in het Nieuwe Maan Atelier! En dus gingen we daar mee aan de slag, iedere maand een ander chakra. 

Binnenkort zullen deze lessen ook online beschikbaar komen. Iedere maand op de dag van de nieuwe maan komt er een nieuwe les beschikbaar over een chakra. De les bestaat uit achtergrondinformatie op pdf en in een filmpje en natuurlijk een creatieve opdracht, uitgeschreven en gefilmd, die je helpt te verbinden met de energie van het betreffende chakra.

Interesse om tzt mee te doen? Stuur me even een berichtje dan zet ik je naam op de lijst en ben je als eerste geïnformeerd als de lessen online beschikbaar zijn.

Ja, houd mij op de hoogte

Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
Creatieve Broedplaats de Voetnoot
Ruimte 3.02
Stadhuisplein 2
1315 HT Almere

06-43043187
marion@kunstzinnige-counseling-almere.nl

KvK: 32165839
BTW-nummer: NL002173532B81