Nieuwe maan atelier

Tijdens de nieuwe maan is de energie en aandacht van nature naar binnen gekeerd. Het is een mooi moment om even stil te staan bij onszelf, te voelen hoe het met ons gaat. Omdat deze maanstand het begin is van een nieuwe maancyclus, is het ook een mooi moment om de toon te zetten voor de rest van de maand met goede voornemens en nieuwe plannen. 

We komen maandelijks op woensdagochtend bij elkaar en gaan een paar uur kunstzinnig aan de slag met een verdiepend thema dat ongeveer jaarlijks wisselt. We nemen dus ruim de tijd om op een creatieve manier op ontdekkingsreis te gaan in het thema en vooral ook in onszelf.

De thema’s die de afgelopen jaren aan de orde kwamen waren mandala’s en chakra’s. Vanaf 2020 komen deze thema’s als online programma’s beschikbaar, waarbij je alle thematische informatie in kleurrijke pdf’s en filmpjes als online lessen kunt doorlopen. Natuurlijk mét uitgebreide instructies en inspiratie voor de bijbehorende creatieve opdrachten. Klik hier voor meer informatie over de mandala’s online en hier voor de chakra’s online.

Op dit moment werken we met de symboliek van de tarot. Meer informatie daarover vind je hier.

De creatieve opdracht die ik voor deze ochtenden kies, is er altijd op gericht om te verdiepen in het thema dat aan bod komt. Het zijn meestal wisselende opdrachten, met verschillende materialen en technieken, passend bij het thema. Je hoeft absoluut geen creatief talent of ervaring te hebben om mee te doen want het creatieve proces is veel belangrijker dan het creatief resultaat.

De woensdagochtenden in het atelier starten om 10 uur en eindigen ergens tussen 12 en 13 uur. Deelname kost €20 per keer. Je committeert je in principe voor langere tijd aan onze groep, omdat de onderlinge band ook onderdeel is van heerlijkheid!

De groep heeft een maximum van 4 deelneemsters en is op het moment VOL. Je kunt je via het contactformulier hieronder wel aanmelden. Als er genoeg interesse is, start ik een tweede groep, in de middag.

Vragen? Stel ze hier

Atelierpraktijk voor Kunstzinnige Counseling
Creatieve Broedplaats de Voetnoot
Ruimte 3.02
Stadhuisplein 2
1315 HT Almere

06-43043187
marion@kunstzinnige-counseling-almere.nl

KvK: 32165839
BTW-nummer: NL002173532B81