Bereikbaarheid

De atelierpraktijk is goed bereikbaar in het hartje van Almere centrum. Het gebouw de Voetnoot is gelegen aan het Stadhuisplein en heeft twee ingangen. Neem de rechter ingang (ingang B) en loop de gang door tot de liften en de trap. Mijn atelier bevind zich op de derde verdieping. Daar aangekomen vind je helemaal links een deur naar het trappenhuis en midden links nog een deur naar een gang. Daar is ruimte 3.02, de tweede deur, mijn atelier.

Soms zijn de buitendeuren beneden nog gesloten, dan kun je bellen aan het bellenbord links van de deur, op de bel van de derde verdieping. Ik kan dan van boven voor je opendoen.

201013_1770078490834_5881539_o

Er zijn meerdere parkeergarages in de buurt en er is een bewaakte fietsenstalling achter het gebouw. Parkeren is altijd betaald, maar je kunt wel op wandelafstand van 15 minuten gratis parkeren. Mail maar even als je hier info over wilt.

Wie met het OV komt, kan zo’n beetje elke bus nemen en uitstappen bij de halte Stadhuispein. Vanaf het treinstation Almere Centrum is het 5 minuten lopen door de Sationstraat. Als je het plein oploopt, vind je het gebouw aan je linkerhand (naast de Mac Donalds, tegenover het Stadhuis).

Klik op de foto voor een link naar Google Maps.