Training creatief kindercoach

Naast alle activiteiten vanuit mijn eigen atelierpraktijk, ben ik ook actief bij de Jip & Jan Academie in Almere. Bij Jip en Jan worden kinderyogadocenten en kindercoaches opgeleid.

Ik heb een aantal modules ontwikkeld voor het opleidingstraject tot kindercoach, waaronder de modules ‘basis kindercoach’, ‘creatieve kindercoachtechnieken’, ‘kunstzinnige counseling met kinderen’ en ‘mindfulness voor ouder en kind’. Met veel plezier verzorg ik nu maandelijks deze trainingen voor kindercoaches en kinderyogadocenten.

Wil jij graag leren om kinderen te coachen met creativiteit? Wil je tekenen, schilderen en boetseren leren inzetten als middel om kinderen te begeleiden? Bij de Jip & Jan Academie kun je een opleiding tot creatief kindercoach volgen.

Je kunt ook een allround opleiding tot kindercoach volgen bij Jip & Jan. Kijk snel even op de site van je Jip & Jan Academie. Je kunt ook losse modules volgen.

1966828_775296859179858_9194202656891977937_nVanuit mijn atelierpraktijk bied ik bovendien supervisie en intervisie aan voor kindercoaches.